500 M² Megastore!

OPENINGSUREN 11-17 UUR

ELKE ZONDAG OPEN VAN 11 - 16 U !!!!

Openingsuren Dinsdag - Zaterdag 10u00 - 18u00
Zondag & feestdagen 10u00 - 17u00
Maandag gesloten

Trompstraat - Stekene
Tel.: (+32) 03 336 53 63
info@jmgolf.be

Retouren

Retourbeleid JM GOLF
U kan om diverse redenen besluiten (een deel van) Uw bestelling te retourneren. Voor iedere reden geldt een specifieke retourprocedure. Lees zorgvuldig deze pagina door om misverstanden en vertragingen te voorkomen.

LET OP! In alle gevallen dien U de retourzending voldoende gefrankeerd naar ons op te sturen. Zorg voor een degelijke buitenverpakking welke U om de originele verpakking heen plaatst. Plak geen stickers of andere biljetten op de originele verpakking. Indien dit wel gebeurt kunnen producten niet worden omgeruild in verband met onverkoopbaarheid. Ongefrankeerde pakketten of onder rembours opgestuurde pakketten worden niet door ons geaccepteerd. JM Golf vergoedt in sommige gevallen de verzendkosten. Hiervoor gelden volgende maximale tarieven : België 8,00 €, Nederland 12,50 €, Luxemburg 10,00 €.

LET OP! Goederen met een verkoopsprijs van 100 Euro of meer dienen ons per koerier, met track & tracenummer (Bpost, TNT Post, DHL, Fedex, UPS, enz) te worden terugbezorgd. Enkel artikelen die zich in de originele en onbeschadigde verpakking bevinden, samen met alle toebehoren, gebruiksaanwijzingen en factuur of aankoopbewijs kunnen worden teruggenomen.

Het product dient U gefrankeerd retour te zenden naar volgend adres :
JM GOLF BVBA
Tav. Retouren & Garanties
Trompstraat 5
9190 Stekene
België

1) Goederen retourneren binnen de verzakingstermijn
Enkel geldig voor klanten die in hun hoedanigheid van consument artikelen online aankopen :

De consument heeft het recht aan JM GOLF mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product. Klanten die van het verzakingsrecht gebruik wensen te maken, moeten binnen de 14 dagen vanaf de levering contact opnemen met de JM GOLF klantendienst en de goederen binnen de 20 dagen vanaf de levering van de goederen op hun kosten terug bezorgen aan JM GOLF BVBA, Trompstraat 5, 9190 Stekene (België).

Zullen in geen geval worden teruggenomen:

  • gebruikte, bevuilde, beschadigde of onvolledige artikelen
  • artikelen waarvan de verpakking (of een deel ervan) geopend werd
  • artikelen die op maat van de klant zijn gemaakt (vb. golfclubs met aangepaste grip, lie angle, lengte, …)
  • artikelen die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden

2) Uw bestelling wordt beschadigd aangeleverd
Indien de verpakking beschadigingen vertoont dient U bij het aftekenen voor de in ontvangst name hier schriftelijk een melding van te maken aan de vervoerder. Indien U dit nalaat, kunnen wij bij constatering van beschadigde goederen na levering de goederen niet meer retour nemen.

In geval U bij het openen van het pakket constateert dat de goederen wel degelijk beschadigd zijn worden de verzendkosten voor het terugzenden aan U terugbetaald. U dient echter wel binnen de 48 uur contact op te nemen met onze klantendienst op het nummer (+32) 3 336 53 63.

3) Levering klopt niet met de bestelling
Komt de levering niet overeen met wat U besteld heeft, dan kan u deze producten uiteraard terugsturen. Neem hiervoor binnen de 48 uur contact op met onze klantendienst op het nummer (+32) 3 336 53 63. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk het juiste product toezenden. Het verkeerd geleverde product dient retour gestuurd te worden binnen veertien dagen na de verzenddatum. De verzendingskosten hiervoor worden U uiteraard terugbetaald.