500 M² Megastore!

OPENINGSUREN 11-17 UUR

ELKE ZONDAG OPEN VAN 11 - 16 U !!!!

Openingsuren Dinsdag - Zaterdag 10u00 - 18u00
Zondag & feestdagen 10u00 - 17u00
Maandag gesloten

Trompstraat - Stekene
Tel.: (+32) 03 336 53 63
info@jmgolf.be

Betaalmogelijkheden

Bij JM Golf heeft U keuze tussen de volgende betaalwijzen :

  • via kredietkaart VISA of MASTERCARD
  • via bankkaart BANCONTACT of MAESTRO

In geval U ervoor kiest Uw bestelling af te halen in onze winkel te Stekene kan U bovenop eerder genoemde betaalwijzen ook opteren voor een betaling in CONTANTEN.

Onze online kassa is beveiligd door het gerenommeerde bedrijf Ogone Payment Services. Ogone verzekert U dat Uw financiële gegevens verwerkt worden volgens de meest strikte beveiligingsnormen. Meer details omtrent Uw betaling vindt U hieronder.

Creditcard (Mastercard en Visa)
Bij JM GOLF kan U veilig betalen met uw Mastercard of Visa. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server van Ogone Payment Services, welke creditcardgegevens versleuteld verstuurt. Na verificatie wordt Uw bestelling onmiddellijk verwerkt. Het versturen van de gegevens naar de creditcard maatschappij, het autoriseren en de terugmelding van de autorisatie vindt doorgaans plaats binnen 15 seconden. Je creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd en niet door ons opgeslagen.

Bancontact/Mister Cash (alleen België)
Voor onze Belgische klanten bieden wij de veilige Bancontact/Mister Cash betaalmethode. De betalingen met Bancontact/Mister Cash op het internet zijn volledig beschermd en beveiligd, meestal door een digipass of kaartlezer. Dat is een veiligheidsmodule die U van Uw bank heeft ontvangen als U aan pc-banking doet. Wenst U geen gebruik te maken van pc-banking en toch veilig te betalen op het internet, dan kan U zelf een digipass of kaartlezer afhalen in Uw bankkantoor.

Tijdens de betaling dient U het kaartnummer en de vervaldatum van Uw bankkaart in te geven. Deze informatie wordt standaard op alle nieuwe bankkaarten vermeld. Voor de oudere kaarten kan U deze gegevens online aanvragen via de website van Uw bank